Arkadaşlar ben 1500 TL veya 1600 TL'ye sistem toplamak istiyorum, internetten araştırdıgım kadarıyla çok pahalıya denk geliyor. Bir de ben tabi anlamıyorum bu işlerden, kazık yerim diye korkuyorum para kolay kazanılmıyor da ondan.
Ben LOL, CS:GO için sistem istiyorum.
Beğendiğim 2 tane bilgisayar var:
Turbox İzoly gibi eski parçaları birlestirip güçsüz sistemleri uçuk fiyatlara satan satıcıları önermiyoruz.
Monitörlü olan sistemi ele alırsak. Yine çok eski bir işlemci kullanılmış. Önceden 1.nesil i7-i5 koyup satmaya calısırlardı. İsyanlardan sonra şanslarını Pentium ile deniyorlar. R7 240 ekran kartı 4GB olsada 2013 senesinde çıkış yapmış bir karttır. 720p en düşük ayarlarda bile 2015 yapımı oyunlarda bile akıcı oyun deneyimi elde edilemez.
Diğer sistem kısmen daha iyi daha güncel bir ekran kartı var. Ama işlemci o ekran kartını tam olarak besleyemez. Ayrıca DDR3 bir anakart kullanılmış. Bu sisteme ileride yükseltme yapılmaz.
Size aşağıdaki sistemi öneririm. Elinizde hali hazirda harddisk olduğu varsaydım. Yukarıdaki arkadaşın kullandığı sistemde Apu bulunuyor. Yine günümüzde iş yapmayacak R7 240 grafik birimine sahip olduğundan dolayı önermiyorum.