F frkn0212 Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #1 Babamla anca 1500 tl'ye anlaştım. En fazla 1550 olur dedi. Daha sonra kendim yükseltme yaparım. Sistem önerisinde bulunur musunuz? Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu bilgisayarla CS:GO, GTA V gibi oyunları oynayacağım.
Babamla anca 1500 tl'ye anlaştım. En fazla 1550 olur dedi. Daha sonra kendim yükseltme yaparım. Sistem önerisinde bulunur musunuz? Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu bilgisayarla CS:GO, GTA V gibi oyunları oynayacağım.
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Kasım 2015 #2 Eğer overclock yapmayı biliyorsan bu sistemi alabilirsin; Ama ben bu sistemi öneririm, biraz bütçenizi aşıyor ama işlemci hakkını verecek ve overclock'a gerek kalmayacak, ayrıca daha uzun ömürlü olur.
Eğer overclock yapmayı biliyorsan bu sistemi alabilirsin; Ama ben bu sistemi öneririm, biraz bütçenizi aşıyor ama işlemci hakkını verecek ve overclock'a gerek kalmayacak, ayrıca daha uzun ömürlü olur.