En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam şöyle , corsairin çöp vs serisini 7 yıl boyunca kullandım ve artık oyunlardayken pc kendisini reslemeye basladı sıcaklık problemim de yok . o yüzden cimri davranmak istemiyorum güç konusunda
Hocam şöyle, Corsair'in çöp vs serisini 7 yıl boyunca kullandım ve artık oyunlardayken PC kendisini reslemeye basladı sıcaklık problemim de yok. O yüzden cimri davranmak istemiyorum güç konusunda
dün bütün gün yabancı forumlarda gezdim bilgi edindim tavsiyeler aldım , ve herkes PSU ma b*k attı değiştir dediler , ki genel psu sıralamalarında benim PSU son sıralarda gözüküyor
Dün bütün gün yabancı forumlarda gezdim bilgi edindim tavsiyeler aldım, ve herkes PSU ma b*k attı değiştir dediler, ki genel PSU sıralamalarında benim PSU son sıralarda gözüküyor.
Anladım hocam, kafam rahat olsun istiyorsunuz galiba o zaman para harcamaktan korkmaya gerek yok
yine de bana kalsa almazdım PSU konusunda pek bilgili değilim o yüzden tavsiye veremiyeceğim.