ArmindoBrumaa
Hectopat
- Makaleler
- 1
1500-2000 TL arası bu kriterlerde klavye arıyorum.
Memnun eder mi hocam bu klavye FPS oyunlarında ?![]()
HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.929,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eder hocam, normalde çok daha fazla alternatif tavsiye atabilirdim fakat arkadaş özellikle TKL diye belirttiği için sadece bunu attım. Yoksa bu bütçe aralıklarında farklı klavyelerde var.Memnun eder mi hocam bu klavye FPS oyunlarında ?
Asus Rog strixe yönelin bunun yerine. Mekanik klavyeler zamlardan önce 900-1000 Tl civarlarındaydı. Malesef şuan ki fiyatlar bunlar. Fakat iyi bir mekanik klavye kulandığınızda farkı anlıyorsunuz.![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Benimde aklımda bu var ama parasının hakkı degil diyorlar anlamadım
Çok ses çıkartıyor mu hocam ?Eder hocam, normalde çok daha fazla alternatif tavsiye atabilirdim fakat arkadaş özellikle TKL diye belirttiği için sadece bunu attım. Yoksa bu bütçe aralıklarında farklı klavyelerde var.
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gibi. Asus Rog strix başı çeker.
Asus Rog strixe yönelin bunun yerine. Mekanik klavyeler zamlardan önce 900-1000 Tl civarlarındaydı. Malesef şuan ki fiyatlar bunlar. Fakat iyi bir mekanik klavye kulandığınızda farkı anlıyorsunuz.
Red switchler mekanik klavyelerde en az ses çıkaran switchlerdendir hocam. Asus rog modelinde hissiyat çok iyidir. Parmak izi diğer klavyelere göre çok daha düşüktür. Aydınlatma da bana kalırsa rakibi yok. Tavsiye ederim. Fiyatlar malesef malum, ben şuan corsair k68 red kullanıyorum. Aldığımda 999 TL idi ki 1 sene bile olmadı. Şuan 3 bine yakın siz düşünün gerisini.Çok ses çıkartıyor mu hocam ?
Destekte olaymış harika olacakmış bu fiyata desene dostumRed switchler mekanik klavyelerde en az ses çıkaran switchlerdendir hocam. Asus rog modelinde hissiyat çok iyidir. Parmak izi diğer klavyelere göre çok daha düşüktür. Aydınlatma da bana kalırsa rakibi yok. Tavsiye ederim. Fiyatlar malesef malum, ben şuan corsair k68 red kullanıyorum. Aldığımda 999 TL idi ki 1 sene bile olmadı. Şuan 3 bine yakın siz düşünün gerisini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.