Eskisehirli2635 Yoctopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 05:57 #1 Rush FN112 RGB Aydınlatmalı Kasa Fanı – Rush TR www.rushtr.com Şu linkteki fandan 10 adet aldım RGB ışıkları yansın istiyorum. Bana 10 fanı çalıştıracagım ve RGB yanacak şekilde port hub önerir misiniz? Hangisi uyumlu bilmiyorum, destek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:55
Rush FN112 RGB Aydınlatmalı Kasa Fanı – Rush TR www.rushtr.com Şu linkteki fandan 10 adet aldım RGB ışıkları yansın istiyorum. Bana 10 fanı çalıştıracagım ve RGB yanacak şekilde port hub önerir misiniz? Hangisi uyumlu bilmiyorum, destek lazım.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.023 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:59 #2 Hocam sitesinde 6 pinli kontrolcüler ile uyumlu olduğu belirtilmiş zaten. Rush Kumandalı RGB Kasa Fanı Kontrolcüsü – Rush TR www.rushtr.com Zaten Rush'ın kendi kontrolcüsü de var bu fanlar için hocam.
Hocam sitesinde 6 pinli kontrolcüler ile uyumlu olduğu belirtilmiş zaten. Rush Kumandalı RGB Kasa Fanı Kontrolcüsü – Rush TR www.rushtr.com Zaten Rush'ın kendi kontrolcüsü de var bu fanlar için hocam.