Melihsrkn Kilopat Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:22 #1 Merhaba, bütçem 1000-1500 civarı Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi istiyorum, kasam da Gamepower Horizon mesh.
Merhaba, bütçem 1000-1500 civarı Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi istiyorum, kasam da Gamepower Horizon mesh.
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RTX 3060 Cinsiyet Erkek Perşembe 13:29 #2 Dark Freezer X125 kullanıyorum, işlemcide OC falan her şey açık, Mersin sıcağında stres testte maksimum 68 derece görüyorum.
Dark Freezer X125 kullanıyorum, işlemcide OC falan her şey açık, Mersin sıcağında stres testte maksimum 68 derece görüyorum.
Motionless IN White Exapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.282 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Perşembe 13:35 #3 Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Eğer ışıklı olsun dersen: Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan. www.gaming.gen.tr Bütçemi zorlayıp ileriye de yatırım yapmak isterim dersen: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Benim tercihim bütçe dahilindeyken Peerless Assassin 120 SE olurdu.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Eğer ışıklı olsun dersen: Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan. www.gaming.gen.tr Bütçemi zorlayıp ileriye de yatırım yapmak isterim dersen: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Benim tercihim bütçe dahilindeyken Peerless Assassin 120 SE olurdu.