1500 TL sessiz klavye önerisi

Kullandığınız switch Green switchti sanırsam red switch klavye alabilirsiniz.

Evet yeşil switch red bakacağım.

Adam sessiz istemiş hocam ondan öneriyoruz yoksa o fiyta mekanik alınır normalde.

Hocam e-spor merkezinde Rampage marka klavyeyle oynamıştım red switchdı hoşuma gitti ama aşırı kaliteli bir markaya benzemiyor sponsorluk alan yayıncılarda görüyordum bu markayı iyi mi?

Rampage gibi markalardan klavye almayın. Boyut isteğinizi ve bütçenin max ne kadar çıkabileceğini belirtirseniz klavye önerebilirim.

Rampage gibi markalardan klavye almayın. Boyut isteğinizi ve bütçenin Max ne kadar çıkabileceğini belirtirseniz klavye önerebilirim.

Bütçem en fazla 4000 olur. TKL tercih ediyorum

Bütçem en fazla 4000 olur. TKL tercih ediyorum
Bütçeyi 4000 TL'ye çıkarmak bence gereksiz James Donkey A3 kağıt üzerinde güzel gözüküyor kullandığı switchler de güzel Gateron G Pro 2.0 kullanıyor sanırım silver switch kullanıyor linear switch çok ses çıkarmaz.

Hocam odamdaki herşey siyah duvar bile hiç bir beyaz şey yok amazondan bakacağım ajazz markasına ben şu anda kullandığım razeri almadan önce ajazz almayi dusunuyodum ama vazgeçtim bu sefer ajazz alacağım 30 euro sınırını gecmeden

Ya da vazgeçtim 1300 liraya Ajazz yoktur nereden çıktı bu 30 euro sınır hocam en iyisi ben klavye almayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…