1500 TL sistem için 16 GB RAM

emircan982

Hectopat
Technopatın youtube kanalındaki 1500tllik sistemi toplamak istiyorum ve güvendiğim sitelere baktığımda sistem maliyetinin 1300 tl olduğunu görüyorum bunun içinde 1400-1500 TL arasında 16 GB RAM'li bir PCalıp 2Gb ekran kartı ayırmayı planlıyorum siz ne dersiniz 8 GB yeterli midir ayrıca sistemi n11 ve webdenal.comdan toplamayı planlıyorum. Webdenalın yorumlarına baktığımda genellikle iyi şeyler görüyorum. Ama n11de bir çok mağaza var ve emin olamıyorum sizce güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 ben tavsiye etmiyorum. Eksen, sinerji, inventus, teknobiyotik gibi sitelerden alışveriş edebilirsin.

Bu bütçeye APU önermiyorum. İ3 6100 + R7 370 alman daha iyi olur.

Bence ekran kartını arttır 8 gb yeter

O video çekildiğinde o sistem o fiyata mantıklıydı ama şimdi skylake çıktı, aynı fiyata daha iyisini toplarsın.

hep medyanın zırvası bunlar güncel oyunlar için 4 gb bile yetiyor yani 8 gb alacaksın ele 16 gb kesinlikle para israfı uygun sistem budur 1500 tl için

AMD diyede atıp tutmayın amd çok iyi işlemciler yapıyor intel sadece kendini aşıyor amd normal yani kötü bir şey değil

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…