1500 TL Sistem Önerisi Amd vs İntel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SkrillexDP

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2016
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 ay sonra 1500 TL'lik sistem toplayacağım. Amd A10 7890K ile İntel işlemciler arasında kaldım. Bunlardan birisiyle birlikte sistem önerilerinizi bekliyorum. Csgo lol gta5 oynayacağım. Recep Baltaş'ın topladığı sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2016-05-17-08-43-20.png
    159 KB · Görüntüleme: 421
Toplama konusunda bilgim çok az. Beni bu sistem ne kadar götürür? Eski kasamdan cd sürücüsünü takacağım yeni kasama. Bide bu parçalarla sistem çalışır hale gelir mi?
Tabiikide gelir. Cs go yu lol ü sürekli oynarsın bi kısıtlama olmaz gta 5 de oynarsın ama gta 6 gibi oyunlarda sıkıntı çıkartabilir bilemeyiz.
 
Merhaba kardeşim. Recep abinin topladığı sistem üzerinden yazıyorum bu mesajı.Sistem de kasma gibi bir problem olmadı hiç.Oynadığım oyunlar ise Gta 5---Call Of Duty Ghosts---Crysis3-- Battlefield
4.TEcnobooom arkadaşımızın da dediği gibi sistem şuanlık bütçen için ideal ama ileri de 4-5 sene sonra yeni oyunlar için problem yaratıcaktır. O zamana da yeni mimarilerden yine bir sistem toplanabilir yada elimizde ki sistem iyileştirilebilir.
 
Onun yerine 1500 liranıza 100 lira daha ekleyerek i3 6100 + r7 370 li bir sistem yaparsanız 3-4 kat daha fazla performans alırsınız olmadı 100 lira koyamadınız i3 6100 + r7 360 alırsınız oda apu ya göre daha iyi olacaktır.
 

Katılıyorum.Daha güncel bir sistem almış olursunuz. Alacağınız sisteme H110M anakart alabilirsiniz fakat ileride upgrade etmeyi düşünüyorsanız B150M anakart almanız daha uygun olacaktır.
 
İntel İ3 6100
MSI h110m pro vd
WD Blu 1tb 7200rpm
Kingston HyperX Fury 2133mhz 8gb RAM
Aerocool Adv. B.E. 500w
Msi R7 360 yada Msi R7 370
 
4 sene götürse yeterli dostum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…