1500 TL sistem önerisi

Son sekli bu desek nasil olur herhangi bir sikinti bir uyumsuzluk var midir ? bu sekilde toplasam uzun sure beni goturur mu? degistirmemi onerdiginiz birsey var mi ? Gigabyte RX460 windforce u bulamadim herhangi bir sitede. hepsi burada da buldum bi 50 TL fiyat farki var arasinda 50 TL icin deger mi MSI almaya ? @Hayri Taha ÇATAR @NumberoNeo

ilerleyen yillarda da once DDR4 anakart ve RAM ler daha sonrada islemci degistiririm upgrade etmek icin uygun mudur ?

Dosya Ekleri

• upload_2016-9-22_15-28-5.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 102
Şuanda elinizde muhtelif parçaların olması ve ileriye dönük düşünmeniz açısından, en mantıklı seçim böyle olacak sanırım. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle.

@Montana01 Yani sonuç olarak karar yine alıcı olarak size kalıyor. @ProBurak size güzel bir ddr4 sistem tavsiyesinde bulunmuş. Eğer ki Ramleri elden çıkartmayı beklemeden, bu sistemi almak için bütçeniz yeterli ise, almış olduğunuz ddr4 sistemle elinizdeki ramlere ilan açarsınız.

@Montana01 size önerdiğim Gigabyte RX 460 Teknobiyotik'in stoklarında kalmamış. Ancak yine de Sapphire'ın RX 460 2GB'ını alabilirsiniz. Eğer 750 Ti'da ısrarcıyım diyorsanız bir şey diyemeyeceğim.

@Hayri Taha ÇATAR Sapphire'in RX 460 2 GB modelinin siparişini verdim hocam. Kesin olarak onu kullanıcam. Yurtdışındayım ucuza buldum 350 TL gibi bir rakama geldi ekran kartı. Anakart ve işlemci konusunda hala daha kesinliğim yok. Elimdeki 16GB DDR3 RAM leri satabilirsem kesin olarak DDR4 e geçiş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…