Arkadaşlar maksimum 1500 TL civarı bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Ancak en ufak bir bilgim olmadigindan dolayi buraya konu actim. CS:GO, H1Z1 türü oyunları rahatlıkla oynatabilecek sistem önerilerinizi bekliyorum.
AMD'nin ucuz olduğunu nereden çıkardınız? Sizi temin ederim AMD tarafından alacağınız bir işlemcinin Intel tarafında daha performanslı bir alternatifi her zaman mevcut. Üstelik anakarta çok yüksek fiyat vermeniz gerekmiyor.
AMD'nin ucuz olduğunu nereden çıkardınız? Sizi temin ederim AMD tarafından alacağınız bir işlemcinin Intel tarafında daha performanslı bir alternatifi her zaman mevcut. Üstelik anakarta çok yüksek fiyat vermeniz gerekmiyor.
Estağfurullah hocam. Eksen'den daha önce doğru düzgün alışveriş yapmadım, bilemiyorum. Vatan tercih edebilirsin. Daha detaylı yardım etmek isterdim ama şuan Balıkesir yolundayım. İnternet bir çekiyor bir çekmiyor.
Merhabalaar @Abdussamet
Bilgisayar toplamayla pek bir bilgim yok ancak arkadaşımızın topladığı sistemi alacaksan eğer sinerji.gen.tr'yi tercih etmen daha iyi olur. Güvenilir bir sitedir daha dün ekran kartı siparişi verdim ve bugün geldi çok hızlılar vede sattıkları ürünler çok ucuz. Saygılarımla...