1500 TL Sistem Tavsiyesi

Bir kaç ekleme yaptım ve bu sistemi almaya karar verdim son olarak şunu alırsana daha uygun olur dediğiniz bir parça var mı ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-11-23-20-08-41.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 423
  • Screenshot_2015-11-23-20-08-51.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 213
Bir kaç ekleme yaptım ve bu sistemi almaya karar verdim son olarak şunu alırsana daha uygun olur dediğiniz bir parça var mı ?
Direk gözüme Kasanın dahili güç kaynağına çarptı. O fiyata daha iyi 80+ sertifikalı bir güç kaynaklı kasa bulabilirsin. Hatta yoksa bile bütçeni arttırıp sertifikalı birini tercih etmeni öneririm. Zaten o sistem 500 wattı görmeyecektir.

Ben bunu almayı düşünüyorum, işlemcinin yüksek ve ramin tek modül olmasının sebebi ileride upgrade etmek için uygun olması.
Bu sistemdeki PSU 600 watt yapsan Alsan daha iyi olur ilerde daha iyi bir ekran kartı alırsın birde tadından yenmez .

Bütçen uygunsa zalman z3 plus çok hoş bir kasa bence onu almalısın

Bu sistemdeki PSU 600 watt yapsan Alsan daha iyi olur ilerde daha iyi bir ekran kartı alırsın birde tadından yenmez .
İlerde ekran kartını gtx970 e upgrade etmek istiyorum. 450w psu yetmez mi? 12v kanalından 408w civarı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…