M Marshall1 Megapat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2015 #51 ottomans58 dedi: Hocam G3258'in devri geçti alacaksan AMD tarafından X4 860K, Intel tarafından en az i3 almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi sinerjiden almaya karar verdim nasıl olsa montaj zor bir iş değil.
ottomans58 dedi: Hocam G3258'in devri geçti alacaksan AMD tarafından X4 860K, Intel tarafından en az i3 almalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemi sinerjiden almaya karar verdim nasıl olsa montaj zor bir iş değil.
ottomans58 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 1.195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2015 #52 Marshall1 dedi: Hocam sistemi sinerjiden almaya karar verdim nasıl olsa montaj zor bir iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer montajı kendin yapmak istemiyorsan Sinerji'de de montaj yapıyorlar o sorun değil. Ek olarak 30TL civarında bir meblağ ödüyorsun diye biliyorum ama kendim yaparım daha sağlam olur dersen orası ayrı.
Marshall1 dedi: Hocam sistemi sinerjiden almaya karar verdim nasıl olsa montaj zor bir iş değil. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer montajı kendin yapmak istemiyorsan Sinerji'de de montaj yapıyorlar o sorun değil. Ek olarak 30TL civarında bir meblağ ödüyorsun diye biliyorum ama kendim yaparım daha sağlam olur dersen orası ayrı.