Samotne Ciasteczka
Petapat
- Makaleler
- 10
Boşver sen onu.Hocam tam anlamadım, ana kartta işlemci ve RAM dahil mi? Bir de ne kadar sürede gelir?
Hocam bende zaten 2x2 4 GB 1333MHz DDR3 RAM var, ben onu bu sisteme ekleyebilir miyim? Eklersem 12GB RAM mi olacak? Bir de hocam güvenilir değil mi bu sahibinden ilanları? Dolandırılmam değil mi?Boşver sen onu.
Güç kaynağı ve SSD koymadım o sisteme.
Gelmesi 1 ay sürerdi, işlemci ve RAM dahil, anakartta.
Şöyle bir şey al. Bu güzel oldu.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Toplam: 1452.56TL.Intenso 120 GB 3813430 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intenso 120 GB 3813430 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kalan paraya kasana fan falan alırsın.
Dolandırılmazsın.Hocam bende zaten 2x2 4 GB 1333MHz DDR3 RAM var, ben onu bu sisteme ekleyebilir miyim? Eklersem 12GB RAM mi olacak? Bir de hocam güvenilir değil mi bu sahibinden ilanları? Dolandırılmam değil mi?
Tamamdır hocam, sağ olun.Dolandırılmazsın.
Satıcı iyi. Hem GeT ekstra koruma sağlıyor.
12GB RAM olur 2x2'leri takarsan, evet.
Daha da güzel olur.
1500TL'ye alacağın APU sistem aşırı yavaş olur ve oyun oynayamazsın.Tamamdır hocam, sağ olun.
Arkadaşlar APU sistem ne olur?
Tamamdır hocam, sağ olun.
Arkadaşlar APU sistem ne olur?
Peki hocam, sonradan o işlemciye ekran kartı ilave edemez miyim?1500TL'ye alacağın APU sistem aşırı yavaş olur ve oyun oynayamazsın.
Şu anki Pentium Dual Core sisteminden farklı olmaz.
APU'ya ilave edersin ama darboğaz yapar çoğu karta.Peki hocam, sonradan o işlemciye ekran kartı ilave edemez miyim?
Tamam hocam.@OLDüyedir3 Sadece 3400G almak istese maalesef 1500TL'ye yakın fiyatı var.
Aklıma Technopat'ın 2015 yılında çekilmiş 1500TL sistem toplama videosu geldi :')
APU'ya ilave edersin ama darboğaz yapar çoğu karta.