Kaan Melih
Kilopat
- Makaleler
- 1
Selamlar herkese, 1500 TL ev kullanıcısı için sistem toplanabilir mi? Arada hafif CS:GO atılabilecek bir bilgisayar.
Sanmıyorum.Selamlar herkese, 1500 TL ev kullanıcısı için sistem toplanabilir mi? Arada hafif CS:GO atılabilecek bir bilgisayar.
Selamlar herkese, 1500 TL ev kullanıcısı için sistem toplanabilir mi? Arada hafif CS:GO atılabilecek bir bilgisayar.
0 Zaten imkansız 2.eli bırakıyorum.
Ryzen 3 2200G 600TL.
A320 anakart 400TL.
240GB SSD 250TL sahibinden de 0 GET ilan var.
4+4 RAM en az 2400MHz 300TL.
100TL PSU.
Hocam bütçeyi geçti kusura bakma ama RAM'i tek kanal 8 alıp sonradan bir tane daha 8 eklerim dersen tek bir tane 8 tavisye ederim CS:GO'da idare edecektir tek kanal ama daha üst seviyeye çıkacağım dersen Fortnite PUBG gibi oyunları için çift kanal al.
Aynen en mantıklısı fakat 4 GB 2400 MHz RAM sıfırı 120 TL tek slot ayrıca PSU zaten ikinci elde 50 60'a 250W bulsa gene yeter.
X3440+ 750 Ti gibi bir sistem toplanabilir. Çin üzerinden çok vergi alınıyor diye hatırlıyorum dış kasayı ucuz 50 TL civarı bir şey alıp fiyattan kısabilirsiniz. CS. GO R6 gibi oyunlarda çok rahat oynatır.
Hayır yükseltme yapılamaz işlemci darboğaz yapar işlemcide yükseltilemez zaten. Bu fiyata bir şeyler toplamak çok zor artık. İleri dönük olması için 2.el B450 anakartı olan bir sistem toplanması lazım oda en az 2500 tutar.Hocam sistem ileride yükseltilebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.