1500 TL sistem toplama

Dev

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kasa için yaklaşık bürtçem 1500 civarı.

AMD A10-7870K APU ile ekonomik kasayı toplayacaktım ancak daha iyi bir sistem toplayabilir miyim merak ediyorum ?

Elimde;
450 W Kasa
SSD
Mevcut.

Oynayacağım oyunlar: H1Z1 - PES 2016 - COD MW3 - COD BLACK OPS 2 - GTA 5 - Battlefield 4 - NFS serisi
Bu belirttiğim oyunları A10-7870 APU kaldırıyor oynatıyor. Ancak hazır almışken bi tık yukarısı veya keşke işlemci - ekran kartı kombinasyonu yapsaydım demiyeyim.

Teşekkürler..

Artı olarak HP Pavilion 23xw 23" 7ms (Analog+2xHDMI) Full HD IPS Led Fiyatı bu ekranı alacağım, sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü eğer oyun için alıyorsanız yarı fiyatına da işiniz görebilecek güzel ürünler mevcut. Pek anlamam ama o monitör sanırım daha çok iş odaklı bir ürün. Monitörden kısarak sisteminizi yükseltmenizde fayda var. Elinizdeki kasa ve güç kaynağının marka, model, özelliklerini belirtirseniz yahut resim yüklerseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Kanıt. Üstelik anakartta dx12 desteği de bulunmuyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    17 KB · Görüntüleme: 248
Satıcı mağazalar hep doğru söyleyecek diye bir şey yok. H81M-P33 güncel bir kart ve güncel kartlarda her zaman güncel bileşenler bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…