1500 TL sistem toplama

Asrın37TR

Hectopat
Daha fazla  
1700 TL param var. Ben bunu aynı şekilde toplayacağım. Ama ekranı sizinki gibi kaliteli alamam o LCD uyduruk ekranlardan takarım fark eder mi performans açısından ? Birde RAM''ı 2 adet 4 alacağıma tek 8 GB RAM alsam ileride yükseltsem olur mu ? Harici ekran kartı olarak ne önerirsiniz 200 TL lik ?
Cevap verirseniz sevinirim ilk kez konu açıyorum yanlış açtıysam kusuruma bakmayın. Kurallara göz gezdirdim ama pek bir şey anlamadığım için buraya açtım.

Birde o güç kaynağı kasa ile birlikte mi gelecek? Sonradan sorun yaşamamak için soruyorum.

Birde vatan bilgisayar kargo açısından güvenilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle monitör performansı düşürmez. RAM 8 GB iyi ileride yükseltebilirsin(16 GB gibi). Harici bir ekran kartı 200 TL'lik var ama giriş seviyesindeler. Ben sana sistemi topladım fiyatı 30 TL aşıyor ama 1700 TL ye değer bir sistem. Kasa ile birlikte güç kaynağı gelir merak etme. Vatan bilgisayar güvenilirdir. Sinerji ve Webdenal gibi sitelerde güvenilir.
Bu arada hoşgeldin sosyale .

R9 260x'li sistem;

GTX 750 ti'lı sistem;

Hoş bulduk. Bu resimdeki özelliklere sahip bir bilgisayar iyi değil midir. İlk defa bilgisayar toplayacağım paradan da arttırmak istiyorum ihtiyaçlarım için, ekranım var zaten. Bu sisteme 200 TL civarındaki ekran kartları ne gibi özellikler katar, performans verim alabilir miyim videosunu izledim hoşuma gitti. Özellikle gta 5 gibi bir oyunu akıcı bir şekilde oynatabiliyor yanlış hatırlamıyorsam 30 fps alıyordu. Bana yetebilecek bir bilgisayar eğer videodaki gibi ise. Birde bu fotoğraftaki parçalar dışında eksik ve ya fazla parça var mı ? Cevaplarsanız sevinirim...

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 391
Son düzenleme:

Eğer ekran kartı eklersen daha performanslı olur.

Eğer ekran kartı eklersen daha performanslı olur.
Yani sistem iyi diyorsun galiba. Ekran kartını ilerleyen zamanlarda takmayı planlıyorum ama ekran kartından anlamam eğer bir kaç ekran kartı önere bilirsen makbule geçer.İlerleyen zamanlarda çıkacak oyunlarda da performans alabilirmiyim _?

Aklımı karıştırdınız valla Pek bilgim yok bilgisayar bileşenleri hakkında ne yapacağımı şaşırdım. O dediğiniz sistem nasıl bir performans verir oynamayı düşündüğüm oyunlar gta 5, cs-go, ets 2, kaldırırsa fallout 4 bu tür oyunları birde kardeşim minecraft oynamak istiyor. Bu oyunları tahmini hangi ayarlarda oynayabilirim beni kararsız bırakıyorsunuz valla Sizide biraz uğraştırıyorum ama ilk defa bilgisayar toplayacağım hiçbir bilgim yok. Parçalarıda amcam birleştirecek. Bu 6 parça az değilmi soğutucu felan yokmu ?

Şuanda monitör var mı sende ve bütçen tam ne ne kadar söylersen sevinirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…