Arkadaslarin dedigi gibi guncel ddr4 sistem toplaman daha mantiklidir. Intel 6100 ve 6098p islemci cok cok is gorur.

Merhaba i3 sistemini almayi dusunuyorumda bu fiyatlari hangi siteye gore verdiniz ve siz nerden almami onerirsiniz ?

Merhaba i3 sistemini almayi dusunuyorumda bu fiyatlari hangi siteye gore verdiniz ve siz nerden almami onerirsiniz ?
Teknobiyotik fiyatları bunlar. Ben 2 hafta önce ilk kez alışveriş yaptım. Montajsız sipariş verdim. Hizmetleri güzel kargoya büyük bir kutu içinde tüm ürünleri kutularıyla koymuşlardı.

Teknobiyotik fiyatları bunlar. Ben 2 hafta önce ilk kez alışveriş yaptım. Montajsız sipariş verdim. Hizmetleri güzel kargoya büyük bir kutu içinde tüm ürünleri kutularıyla koymuşlardı.

Cevabin icin tesekkurler . Bu sistemi kuzenime hediye olarak topliyorumda mesela gta 5 i orta seviyde akici oynatir diye dusunuyorum dogrumudur

Toplucağım sistem budur Çok Teşekkürler, Herkese çok teşekkür ederim öneri ve yorumlarınız için, allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…