1500 TL sistem toplama

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun için sadece kasa toplamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda. Donanım arşivi kanalında 1400 liralık bir sistem var kimisi iyi dedi kimisi kötü dedi. Bu yüzden size sormak istedim. Sistem toplayıp yazarsanız çok memnun olurum. Güncel oyunları oynayıp donma kasma istemiyorum. YouTube üzerinden canlı yayın falan da yapacağım ama bütçem kısıtlı maks 1500 lira olur yardımcı olursanız çok sevinirim. GTA 5, CS:GO tarzı oyunları oynayacağım problem yaşamak istemiyorum.

Donanım arşivi'nin 1400 lira olan sistemi oyunlarda kesinlikle sana yeter fakat işlemci olabildiğince düşük tutulduğu ve ssd bulundurmadığı için yayın, render yapamazsın.

Donanım arşivi'nin 1400 lira olan sistemi oyunlarda kesinlikle sana yeter fakat işlemci olabildiğince düşük tutulduğu ve ssd bulundurmadığı için yayın, render yapamazsın.
Dostum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim peki o sistemi biliyorsun sanırım sen o sisteme ssd alsak olur mu dediğim şekilde eğer olursa ne önerirsin uygun bişe olsun

Ssd şart değil bir komfor. O sistemi görmüştüm işlemcisi kuvvetsiz diye hatırlıyorum yayına yetmeyebilir. Ayrıca o sistemde monitör de yoktu 1400+monitör olarak düşünebilirsiniz, 1500'i geçecektir. İlerde ssd takviyesi yapma imkanınız var. O bütçeye güzel bir sistem olacağını zannediyorum.

Dostum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim peki o sistemi biliyorsun sanırım sen o sisteme ssd alsak olur mu dediğim şekilde eğer olursa ne önerirsin uygun bişe olsun
Model olarak bilgim yok ama anakart sata3 destekliyor. Yani ssd takabilirsin.

Bu arada yanlış olmasın Donanım Arsivi'nin 1 hafta önce attığı 1450 TL lik sistemden bahsediyorum.

Model olarak bilgim yok ama anakart sata3 destekliyor. Yani ssd takabilirsin.

Bu arada yanlış olmasın Donanım Arsivi'nin 1 hafta önce attığı 1450 TL lik sistemden bahsediyorum.
Bende o sistemden bahsediyorum yani o sistem ile oyun performansı iyi olur ancak canlı yayın vb şeylerde sıkıntı çıkartır doğru mu anladım? Düzeltmek için de ssd şart diyorsunuz ssd olarak ne ekleyebilirim ki acaba bilen Yok mu

Ssd yayın için değil daha çok render için işe yarar (Youtube'a video atmak). Yayın için işlemcini yükseltmen gerek tabi onu yükseltmek için daha bir anakart lazım. Anakartı yükseltsen PSU arttırman lazım. Bu böyle kısır döngüye giriyor yani sistem yükseltilmeye pek elverişli değil.

Sisteme güzel ancak yükseltmeye kapalı. Monitörünüz var mı?
Evet monitör var ancak dediğim gibi herkes diyor ki sistem güzel ama yükseltilmeye kapalı benim pek bir bilgim yok ondan dolayı yardım bekliyorum ne almalıyım bana bu fiyat aralığında en iyi performansı alabileceğim PC'yi toplayıp yazarsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…