1500 TL SSD önerisi

1500 TL bütçem var M.2 SSD ariyorum.

Bunu almayi dusunuyorum.
Windows kuracaksanız iyi bir tercih. Laptop için takacaksanız üstüne termal pad sıkıştırmanızı tavsiye ederim, masaüstü için iyi kötü idare ediyor.

Depolama için ise: (DRAM'i yok.)

Depolama icin alacagim hocam. Ana disk olarak SN810 kullaniyorum gayet memnunum.
SN580 aktarma hızı olarak ve sıcaklık olarak daha iyi bir imkan sunuyor ama DRAM'i olmadığı için hızı düşüyor tabi aktarma sırasında.

Exceria G2 ise daha stabil hızlara sahip ama ısınıyor. Tabi SSD Soğutucu takacaksanız ısınma sorunu bariz çözülmekte.

SN580 aktarma hızı olarak ve sıcaklık olarak daha iyi bir imkan sunuyor ama DRAM'i olmadığı için hızı düşüyor tabi aktarma sırasında.

Exceria G2 ise daha stabil hızlara sahip ama ısınıyor. Tabi SSD Soğutucu takacaksanız ısınma sorunu bariz çözülmekte.
Sogutucu pad var hocam laptopun kendisinde o yuzden sorun olacagini zannetmiyorum.

Sogutucu pad var hocam laptopun kendisinde o yuzden sorun olacagini zannetmiyorum.
Ozaman hızlarıda sorun değilse bu problem olmaz G2 seçme konusunda, tabi size kalmış.

Hocam sadece oyun atmak icin kullanmicam o yuzden biraz sn580 almak istemedim.
Olabilir hocam, aralarında zaten en bariz fark hız ve DRAM. Dediğim gibi yüksek hızlar önemli değilse DRAM'i seçmek daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı