1500 TL telefon tavsiyesi

Alper Tunahan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konu çok açıldı biliyorum ama son kararımı vermenin artık zamanı geldi. Z1, G2, Discovery Elite (tercihim,ne kadar kötüleseniz de) tarzı telefonlara baktım. Dediğim gibi sat "Diskavri" allardanım. Biliyorum kimse Elite demeyecek G2 ve Z1 veya Compact diyeceksiniz. Ama bu Discovery hırçınlığı diyim kafamı bu forum çok karıştırdı ama yine de Elite alacağım sanırım. Kafamı karıştıran da Elite'nin RAM'ı ve diğer özellikleri oldu. Neden g2 veya z1 veya compact?

Abi nasıl sorunlu anlayamadım tanıtım videosu izledim onlarca hepsi çok iyi diyor gelecekte mi sıkıntı çıkarır her telefon çıkarır?

Konu sağlamlık falan değil. Sar değeri yüksek. Kanser olabilir ya da mutasyon geçirebilirsin. Bu firmalar ( General Mobile, Casper, Trident, Dark, Prestigio vs) sar değerini takmıyorlar. Kafandan üçüncü bacak çıkmasını istemiyorsan bunlardan uzak durmalısın. Sony, Lg , Samsung ya da Nokia gibi bilindik markalara yönel. Aradaki fiyat farkını ileride sağlığını düzeltmek için kullanmak durumunda kalma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı