Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 30 Eylül 2023 #11 Selejder dedi: Memnun musun peki bende red switch olanından alacağım ve pişman olmak istemiyorum. Sence Amazon'daki Dierya klavyelerden iyi midir? Teşekkürler 2. el ürün almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Royal Kludge Dierya'dan iyidir.
Selejder dedi: Memnun musun peki bende red switch olanından alacağım ve pişman olmak istemiyorum. Sence Amazon'daki Dierya klavyelerden iyi midir? Teşekkürler 2. el ürün almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Royal Kludge Dierya'dan iyidir.
Yulaf Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 434 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 Selejder dedi: Memnun musun peki bende red Switch olanından alacağım ve pişman olmak istemiyorum. Sence Amazon'daki Dierya klavyelerden iyi midir? Teşekkürler 2. el ürün almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el ürün değil, 0 ürün.
Selejder dedi: Memnun musun peki bende red Switch olanından alacağım ve pişman olmak istemiyorum. Sence Amazon'daki Dierya klavyelerden iyi midir? Teşekkürler 2. el ürün almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el ürün değil, 0 ürün.