indirimcanavari
Picopat
Büyük bir upgrade olacak hocam. Bende K617'den geçtim.Şu an K552KR kullanıyorum. Sessiz olsun diye red switch almıştım ama hissiyat olmadığı için alışamadım bir türlü.
Büyük bir upgrade olacak hocam. Bende K617'den geçtim.Şu an K552KR kullanıyorum. Sessiz olsun diye red switch almıştım ama hissiyat olmadığı için alışamadım bir türlü.
Büyük bir upgrade olacak hocam. Bende K617'den geçtim.
Bence fiyat bu kadar bedavayken al. Switchsiz tuşsuz klavye PCB'leri bu fiyata satılıyor. En kötü switch alır takarsın zaten 5pin hotswap.Lineer switch red switch gibiyse bana gelmez ya. Kaliteli bir şeye benziyor ona lafım yok.
Hissiyat red switchle aynı, ben brown switchten geçtiğim için zorlanıyorum. Bazen elim klavyedeyken yanlışlıkla tuşlara basıyorum.Lineer switch red switch gibiyse bana gelmez ya. Kaliteli bir şeye benziyor ona lafım yok.
Hissiyat red switchle aynı, ben brown switchten geçtiğim için zorlanıyorum. Bazen elim klavyedeyken yanlışlıkla tuşlara basıyorum.
GK61'de tactile switch olması gerekiyor. Fakat bu da Almanca layout kullanıyor https://www.amazon.com.tr/dp/B0C77G...ST1WJB2HGHJDWZG7X&starsLeft=1&skipTwisterOG=1Bu fiyatlarda başka ne seçilebilir? Aldıktan sonra Switch değiştirmek istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.