roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.834 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 4 Haziran 2025 #11 E.Okuyan dedi: Bu bütçede daha iyi var mı? Genişletmek için tıkla... İsteklerine göre hayır yok.
E.Okuyan Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #12 roxy1881 dedi: İsteklerine göre hayır yok. Genişletmek için tıkla... İsteklerinizi görmezden gelsen ne aliridn bütçe ayni en iyi olarak bu bütçede.
roxy1881 dedi: İsteklerine göre hayır yok. Genişletmek için tıkla... İsteklerinizi görmezden gelsen ne aliridn bütçe ayni en iyi olarak bu bütçede.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.834 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 4 Haziran 2025 #13 E.Okuyan dedi: İsteklerinizi görmezden gelsen ne aliridn bütçe ayni en iyi olarak bu bütçede. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
E.Okuyan dedi: İsteklerinizi görmezden gelsen ne aliridn bütçe ayni en iyi olarak bu bütçede. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
E.Okuyan Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #14 roxy1881 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sıkıntı zaten arkadaşım %60 kullanamıyor.
roxy1881 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sıkıntı zaten arkadaşım %60 kullanamıyor.
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 607 Makaleler 2 4 Haziran 2025 #15 https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim.
E.Okuyan Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #16 Mursel55 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 40yilda bir klavye alınacağı için bütçede en iyisi almak istiyoruz. Mursel55 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Güzel mi? Son düzenleme: 6 Haziran 2025
Mursel55 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar 40yilda bir klavye alınacağı için bütçede en iyisi almak istiyoruz. Mursel55 dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,930390754.html bu üründe güzel hocam fiyatına göre markayı yakından takip eden biri olarak en çok önerilen bu fiyat bandında ürünlerden birtanesi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Güzel mi?
Tokrin Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #17 Fun60 'ı ben aldım önermem. Küçücük klavye çok pişmanım iade edecem bayramdan sonra. Ben de büyük bir klavye arayışındayım. Boş yere iyzico harcadık.
Fun60 'ı ben aldım önermem. Küçücük klavye çok pişmanım iade edecem bayramdan sonra. Ben de büyük bir klavye arayışındayım. Boş yere iyzico harcadık.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.834 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 7 Haziran 2025 #18 Tokrin dedi: Fun60 'ı ben aldım önermem. Küçücük klavye çok pişmanım iade edecem bayramdan sonra. Ben de büyük bir klavye arayışındayım. Boş yere iyzico harcadık. Genişletmek için tıkla... E zaten normal küçük %60 adı üstünde. %75 al bence sen bulaşma %60 %65'lere.
Tokrin dedi: Fun60 'ı ben aldım önermem. Küçücük klavye çok pişmanım iade edecem bayramdan sonra. Ben de büyük bir klavye arayışındayım. Boş yere iyzico harcadık. Genişletmek için tıkla... E zaten normal küçük %60 adı üstünde. %75 al bence sen bulaşma %60 %65'lere.
Tokrin Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #19 roxy1881 dedi: E zaten normal küçük %60 adı üstünde. Genişletmek için tıkla... Ya ben değişiklik olsun neymiş bu diye aldım hiç hayatımız da görmedik ki böyle klavye. Şaşırttı beni.
roxy1881 dedi: E zaten normal küçük %60 adı üstünde. Genişletmek için tıkla... Ya ben değişiklik olsun neymiş bu diye aldım hiç hayatımız da görmedik ki böyle klavye. Şaşırttı beni.