Ufuk Güvenç
Hectopat
Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açtım biliyorum ama o zaman ki imkanlarım yüzünden vazgeçtim. Bugün de babam '' artık yetti bu bilgisayardan çektiğim'' diyip yeni bir bilgisayar alalım dedi. 1.500 tl civarında kasalara bak dedi bana. Ben de o paraya toplama yapalım dedim babama ve olur dedi o da. Benim bulduğum bileşenler şöyle ve Vatan'dan almak istiyorum.
Arkadaşlar sizden istediğim ram ve bu sisteme uygun psu'lu bir kasa veya varsa bu fiyat çerçevesini aşmayacak biçimde daha iyi ürünler. Telefon da alacağım için fiyatta fazla genişleme yapamayacağım.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
- Anakart: VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart
- İşlemci:VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm
- HDD:VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk (500 GB DE YETERDİ AMA 1 TB İLE ARALARINDAKİ FARK ÇOK AZ.)
- EKRAN KARTI: VATAN COMPUTER - MSI - R9 270X Gaming 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart
- Soğutucu:Cooler Master Hyper 212X.
Arkadaşlar sizden istediğim ram ve bu sisteme uygun psu'lu bir kasa veya varsa bu fiyat çerçevesini aşmayacak biçimde daha iyi ürünler. Telefon da alacağım için fiyatta fazla genişleme yapamayacağım.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.