Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açtım biliyorum ama o zaman ki imkanlarım yüzünden vazgeçtim. Bugün de babam '' artık yetti bu bilgisayardan çektiğim'' diyip yeni bir bilgisayar alalım dedi. 1.500 tl civarında kasalara bak dedi bana. Ben de o paraya toplama yapalım dedim babama ve olur dedi o da. Benim bulduğum bileşenler şöyle ve Vatan'dan almak istiyorum.
Arkadaşlar sizden istediğim ram ve bu sisteme uygun psu'lu bir kasa veya varsa bu fiyat çerçevesini aşmayacak biçimde daha iyi ürünler. Telefon da alacağım için fiyatta fazla genişleme yapamayacağım.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Merhaba, 8 GB 1866MHz Ram işini görür XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX kasasından alabilirsin. Gayet iyi bir kasa ve yeterli onun dışında bir sorun yok bence sogutucu olarak CORSAIR Hydro Serisi™ H90 SIVI SOĞUTMA öneriyorum.
Merhaba, 8 GB 1866MHz Ram işini görür XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX kasasından alabilirsin. Gayet iyi bir kasa ve yeterli onun dışında bir sorun yok bence sogutucu olarak CORSAIR Hydro Serisi™ H90 SIVI SOĞUTMA öneriyorum.
Ne gerek var ki sıvı soğutmaya bu kadar basit bir sistem için 1.500 TL'yi geçmesin diye belirttim zaten he dersen ki Note 3'ün fiyatı 1.500 tl olmuş ozaman ekran kartında bile yükseltme yapabilirim
RAM'lerde Mhz değil de CL değerinin performansa daha büyük bir etki yaptığını biliyorsunuz değil mi? Ayrıca niçin 8 GB? 4 GB alıp kalan parayı da ekran kartına yatırması daha mantıklı değil mi? Sercan Yeşil