Cevabınıza göre fare önerebilirim.Bütçen ne kadar? Elin kaç cm? Tutuş şeklin nedir?
Eki Görüntüle 1667858
El ölçüsü bu şekilde alınır.
Eki Görüntüle 1667859
Bu da tutuş şekilleri.
Cevabınıza göre fare önerebilirim.
Yazmıştım nedense gözükmemiş palm şeklinde tutuyorum ama ölçüyü pek anlamadım dik şekilde ölçtüğümde elim 17 cm yan şekilde ise 7 cm çıktı IPhone'nin uygulamasından.
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr![]()
PWNAGE Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Gaming Mouse - Siyah
Ultra Custom Wireless Ergo ÜRÜN AÇIKLAMASI Pwnage, yalnızca 58-86 gram ağırlığındaki dünyanın en hafif kablosuz ve kablolu oyuncu mouselarını üretmektedir. Bu mouse, ödüllü ve ultra hafif bir kabuğa ve Paw3335 biçiminde yeni bir sensöre sahiptir. 20 milyondan fazla tıklamayı kaldırabilen Omron...shop.connectgame.com.tr
![]()
Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Delux ve Lenovo hariç diğerlerinin beyaz rengi de var.![]()
Pulsar Xlite Ultra Hafif Yüksek Performanslı Gaming Mouse / VALUE PACK Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Ultra Hafif Gaming Mouse VALUE PACK Ürün Açıklaması VALUE PACK PAKET İÇERİĞİXlite Kablolu Gaming Mouse x 1Mikro Bungee x 1Kavrama bandı seti x 1Hızlı PTFE skatez seti x 1 SON DERECE HAFİF VE SAĞLAM Xlite mouse'u ilk...shop.connectgame.com.tr
Xlite daha uygun palm için.Çok teşekkürler peki MM712'yi önerir misiniz? Buradakilerden pulsar xlite ile arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.