noshima
Kilopat
Arkadaşlar merhaba,
Palm-claw kullanımına uygun kablosuz şarj edilebilir, Bluetooth bağlantılı ve siyah renk mouse arıyorum.
Bulduklarım bunlar;
wraithesports.com
gank.com.tr
wraithesports.com
gank.com.tr
Farklı önerilere açığım, maksimum özellikli ışıklı mışıklı bir cihaz aramıyorum kara düzen sorunsuz ofiste oyunda direkt çalışsın. Bir de şarj yüzdesini görmem yeterli.
Palm-claw kullanımına uygun kablosuz şarj edilebilir, Bluetooth bağlantılı ve siyah renk mouse arıyorum.
Bulduklarım bunlar;
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Machenike M7 Pro Dual-Mode 3104 Siyah Gaming Mouse | GANK
Machenike M7 Pro Dual-Mode 3104 siyah gaming mouse, kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri, yüksek DPI hassasiyeti ve RGB ışıklandırmasıyla oyun deneyiminizi güçlendirir. Ergonomik tasarımıyla konfor sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
ATK Blazing Sky U2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 Siyah Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 siyah gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli konfor ve dayanıklılık sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen...
Farklı önerilere açığım, maksimum özellikli ışıklı mışıklı bir cihaz aramıyorum kara düzen sorunsuz ofiste oyunda direkt çalışsın. Bir de şarj yüzdesini görmem yeterli.
Son düzenleme: