1500 TL wireless mouse önerisi

Bütçe
1500

noshima

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Palm-claw kullanımına uygun kablosuz şarj edilebilir, Bluetooth bağlantılı ve siyah renk mouse arıyorum.

Bulduklarım bunlar;

Farklı önerilere açığım, maksimum özellikli ışıklı mışıklı bir cihaz aramıyorum kara düzen sorunsuz ofiste oyunda direkt çalışsın. Bir de şarj yüzdesini görmem yeterli.

Son düzenleme:
VXE R1 modelini alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu ve üründen oldukça memnunum. Mouse hem çok hafif hem de elime tam oturuyor; açıkçası bu mouse ile normalden daha iyi oynamaya başladım. Diğer modeller hakkında pek fikrim yok ancak VXE R1 ile ilgili genel kullanıcı yorumlarında, 'Bu fiyata daha iyi mouselar var, alınmaz' şeklinde eleştiriler görüyordum. Kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

VXE R1 modelini alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu ve üründen oldukça memnunum. Mouse hem çok hafif hem de elime tam oturuyor; açıkçası bu mouse ile normalden daha iyi oynamaya başladım. Diğer modeller hakkında pek fikrim yok ancak VXE R1 ile ilgili genel kullanıcı yorumlarında, 'bu fiyata daha iyi fareler var, alınmaz' şeklinde eleştiriler görüyordum. Kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Bende aynı modeli aldım 2 3 hafta oluyor ve çok memnunum.

VXE R1 modelini alalı yaklaşık 2-3 hafta oldu ve üründen oldukça memnunum. Mouse hem çok hafif hem de elime tam oturuyor; açıkçası bu mouse ile normalden daha iyi oynamaya başladım. Diğer modeller hakkında pek fikrim yok ancak VXE R1 ile ilgili genel kullanıcı yorumlarında, 'bu fiyata daha iyi fareler var, alınmaz' şeklinde eleştiriler görüyordum. Kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Bende aynı modeli aldım 2 3 hafta oluyor ve çok memnunum.

Satın aldığınız ürün VXE R1 SE+ mı acaba? Ben şu an bu cihaza bakıyorum. Batarya kapasitesi de fazla gözüküyor. Sipariş vermeyi düşünüyorum.

Satın aldığınız ürün VXE R1 SE+ mı acaba? Ben şu an bu cihaza bakıyorum. Batarya kapasitesi de fazla gözüküyor. Sipariş vermeyi düşünüyorum.

Cihazı kullanmaya başlayalı bugün tam iki hafta oldu. Batarya performansından oldukça memnunum; elime ulaştığında yaptığım ilk şarjla hâlâ kullanmaya devam ediyorum.

Cihazı kullanmaya başlayalı bugün tam iki hafta oldu. Batarya performansından oldukça memnunum; elime ulaştığında yaptığım ilk şarjla hâlâ kullanmaya devam ediyorum.

Maalesef satın alamadım. Kredi kartı puanlarımın kullanımı sağlamadı İyzico, seçim yapsam bile kredi kartından tam para çekiyor. Bundan dolayı VXE R1 SE+ yerine Hepsiburada üzerinden HyperX PulseFire Haste 2 Core satın aldım.
Yarın teslim edilecek. Pilli de olsa sürekli bilgisayar kullanan biri olmadığı için beni memnun edeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı