Merhabalar. Xbox Series S cihazım için monitor almayı düşünüyorum. Bütçem 1500₺. Şimdilik ASUS TUF VG249Q1R vs ASUS VP249QGR bu iki monitör arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim veya sizin önerileriniz var mı? Hikayeli ve Online karışık oynuyorum.
Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dell S2422HG Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
TUF monitör almanızı önermiyorum. Kötü siyah tekdüzeliğine sahipler, iç yapıları kötü, input lag yüksek, attıklarınızda ghosting, smearing ve flickering hepsi var.
Merhabalar Xbox Series S için monitör düşünüyorum hikayeli ve Online oyunları oynuyorum. Bu monitör alınır mı? Araştırmalarım sonucu bu fiyat bandında en iyi monitör sanırım. Boyutu yeterli olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Amazon hariç her yerde 2000₺.