Çok dengesiz bir sistem olmuş ilk önce işlemciyi fx-6300 ile değiştir.Ramleri tek modül 4 gb olarak al. Artan parayı ekran kartına yatırıp gtx 660 veya hd 7850 alın.600w psu yetecektir.
Çok çok kötü olmuş. Oyun için olacaksa işlemciden kısıp ekran kartına yatırmalısın. İşlemciyi pentium g2020 yapıp gtx 760 al. Senin topladığından çok daha iyi olur.
Oyun bilgisayarı topladığını varsayıyorum. 1500 TL'lik oyun sisteminde ekran kartına 500 TL yatırabilirsin diye düşünüyorum. O yüzden benim toplayacağım sistem şu şekilde olurdu.
Hepsi toplam 1550 Tl ediyor. Fiyatlar teknofiyattan alındı.
Bu iki ekran kartı 500TL limitinde alabileceğin en iyi kartlardır. İkisinden birini seçebilirsin. aralarında 30 tl fark var.
Bu ekran kartlarından birini alırsan alacağın güç kaynağında 2 adet PCİ-ex 6pin güç girişi olması gerekiyor. 12V kanalından 450-500W güç verebilen güç kaynakları bu sisteme yetecektir. %80 garantili 500-550W güç kaynakları pahalı olduğu için bunu seçtim.
Sabit diski düşük tuttum. Çünkü kolay güncellenebilir. Belleği de aynı şekilde. Fiyat farkını ekran kartına yatırdım. Benim topladığım sistem bu şekilde. Sana tavsiyem araştırmalarını iyi yaptıktan sonra karar vermen yönünde olur.