1500 TL'ye %100 klavye önerisi

Bütçe
1500
En mantıklı ürün budur.

Oda 170 TL artarsan tabii.

@MuroRado Neyini beğenmedin birader? Var mı daha iyi bir önerin? Adam yurt dışı istemiyor.

Son düzenleme:
En mantıklı ürün budur.

Oda 170 TL artarsan tabii.

@MuroRado Neyini beğenmedin birader? Var mı daha iyi bir önerin? Adam yurt dışı istemiyor.

Sevmiyorum kardeşim HP Markasını ondan beğenmedim ve TR'de alıncak en iyi mekanik klavye 1500 bandına bu da değil ayrıca dönüp dolaşıp aynı ürünleri önermekten bıkmadınız cidden.

Sevmiyorum kardeşim HP Markasını ondan beğenmedim ve TR'de alıncak en iyi mekanik klavye 1500 bandına bu da değil ayrıca dönüp dolaşıp aynı ürünleri önermekten bıkmadınız cidden.

HP markası güzel bir marka bu bütçede attığın gibi başka bir önerin varsa atar geçersin bu kadar uzatmana gerek yok iyi geceler.

Corsair K60 Pro CH-910D029-TR Cherry MV Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ürün alınır mı? RGB benim için çok mühim değil.

Bir de K55 RGB PRO modelinin XT ve düz modeli arasında görebildiğim kadarıyla sadece bölgesel RGB farkı var onun dışında bir fark göremedim düz modeli itopya'da şuan 1100 tl RGB çok önemli olmadığı için o modeli almamda bir sakınca var mıdır?
Alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı