1500 TL’ye 144 Hz Çok Amaçlı Monitör Önerisi

Darthlon

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, oyun ve yazılım için kolayca eğip bükebileceğim, yüksekliğini ayarlayabileceğim ve dik konuma getirebileceğim güzel görüntülü sağlam bir monitör arıyorum. Kafamda bazı seçenekler var şöyle göstereyim. Bu arada VA panel oyun, görüntü vs. açısından nasıldır? Bazıları çok kötülüyor anlamıyorum. Birçok güzel çok satmış kaliteli monitör VA panel.

VA panel kötü değildir ama IPS en kaliteli renk ve görüntü veren paneldir. 24G2U kullanıyorum öneririm.

Attıklarınızın 3'ü de iyidir. Birini alabilirsiniz. Benim tercihim Asus Tuf'dan yana olacaktır.

Son düzenleme:

VA panelin çok satma sebebi IPS'lere göre ciddi biçimde daha ucuz olması, kronik sorunların görülmemesi ve siyahların daha derin olması. Ama IPS kadar canlı değil. Alınmaz değil tabii ki de alınır. Ben almam o ayrı konu. İnsan ciddi paralar verince niye kötüsü olsun ki diyor.

24g2u bir arkadaşımda vardı bir 15 dakika falan deneyimlemiştim çok iyiydi. Yakın zamanda gidip tekrar deneyeceğim kararım ya Asus ya bu gibi duruyor. Fikirleriniz için teşekkürler.
Bükülebilen mobil bir monitör olması şart. O yüzden bu tarzlar olmaz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…