Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Ben 2 el ASUS RX 580 8 GB almak istiyorum, sizce bu ekran kartına 1500 TL değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
League Of Gamers Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Lacaderal dedi: Ben 2 el ASUS RX 580 8 GB almak istiyorum, sizce bu ekran kartına 1500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... O fiyat ucuz bile sorunsuz ise tamir görmemiş ise kesinlikle alınmalı.
Lacaderal dedi: Ben 2 el ASUS RX 580 8 GB almak istiyorum, sizce bu ekran kartına 1500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... O fiyat ucuz bile sorunsuz ise tamir görmemiş ise kesinlikle alınmalı.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.883 Makaleler 6 Çözümler 538 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Temmuz 2023 #3 Temiz bulursanız değer. Marka ve modelini de yazın. O rakama ya XFX ya da MSI bulursunuz. Ya da mining çıkması.
Temiz bulursanız değer. Marka ve modelini de yazın. O rakama ya XFX ya da MSI bulursunuz. Ya da mining çıkması.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.616 Çözümler 23 28 Temmuz 2023 #4 Lacaderal dedi: Ben 2 el ASUS RX 580 8 GB almak istiyorum, sizce bu ekran kartına 1500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Mining yapılmamış kartı o fiyata satacaklarını sanmıyorum.
Lacaderal dedi: Ben 2 el ASUS RX 580 8 GB almak istiyorum, sizce bu ekran kartına 1500 TL değer mi? Genişletmek için tıkla... Mining yapılmamış kartı o fiyata satacaklarını sanmıyorum.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 Particle Cannon dedi: Mining yapılmamış kartı o fiyata satacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... mining çıkması zaten adam dedi testlerde iyi sonuç çıktı alırsam eğer bende testlerini yapacam.
Particle Cannon dedi: Mining yapılmamış kartı o fiyata satacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... mining çıkması zaten adam dedi testlerde iyi sonuç çıktı alırsam eğer bende testlerini yapacam.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 Lacaderal dedi: Mining çıkması zaten adam dedi testlerde iyi sonuç çıktı alırsam eğer bende testlerini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yapılmış?
Lacaderal dedi: Mining çıkması zaten adam dedi testlerde iyi sonuç çıktı alırsam eğer bende testlerini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yapılmış?
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #7 Hyuuga Neji dedi: Ne kadar yapılmış? Genişletmek için tıkla... Adam ne kadar süre yapıldını bilmedini söyledi sadece oda başkasından almış aldı kişide mining yapmış. Zaten alırsam testlerini yaptıracağım testleri düzgün ve olumlu olursa onaylicam.
Hyuuga Neji dedi: Ne kadar yapılmış? Genişletmek için tıkla... Adam ne kadar süre yapıldını bilmedini söyledi sadece oda başkasından almış aldı kişide mining yapmış. Zaten alırsam testlerini yaptıracağım testleri düzgün ve olumlu olursa onaylicam.