1500 TL'ye 2. el sistem toplama

Hocam ön tarafı mesh olan kasalardan powerboost vk-g2090 var 210 tl sizce iyimidir
İlla rgb diyorsanız evet kasa 210 lira fiyat bandında iyi duruyor ama bir tık daha mesela 300 falan verme imkanınız varsa bi tık üst modelini tercih ederim ama buda iyidir. En azından meshli önü açık yani

İlla rgb diyorsanız evet kasa 210 lira fiyat bandında iyi duruyor ama bir tık daha mesela 300 falan verme imkanınız varsa bi tık üst modelini tercih ederim ama buda iyidir. En azından meshli önü açık yani
Teşekkürler tek derdimin kasa olduğu günleride gördüm bu sistem iyiyse almayı düşünüyorum

Bu ikili güzel olur. Anakartın fiyatı çok ucuz ben tam güvenemedim, GET açtırabilirseniz alın derim.

Şu kasayada bir bak derim.

700 TL'ye G4560 ile Z270 Anakart almak yerine o üstte attığım B450M anakart ile birlikte Ryzen 5 1600 Alman. Eğer anakart için Get açtırabilirseniz güzel olur.

700 TL'ye G4560 ile Z270 Anakart almak yerine o üstte attığım B450M anakart ile birlikte Ryzen 5 1600 Alman. Eğer anakart için Get açtırabilirseniz güzel olur.
Bende senın gibi düşünmedim değil. Seninki de mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…