sametguneysu Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Red Switch ve beyaz bir klavye olmasını istiyorum. RK61 baktım fakat RGB olan modeli Almanca us versiyonunda da RGB yok yardımcı olursanız sevinirim.
Red Switch ve beyaz bir klavye olmasını istiyorum. RK61 baktım fakat RGB olan modeli Almanca us versiyonunda da RGB yok yardımcı olursanız sevinirim.
riperozzi Picopat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #2 E-YOOSO Z11 Usb Mechanische Gaming Bedrade Toetsenbord Rode Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Pc Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce Compute için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Amazon.com.tr
E-YOOSO Z11 Usb Mechanische Gaming Bedrade Toetsenbord Rode Schakelaar 61 Toetsen Gamer Russische Braziliaanse Portugees Voor Computer Pc Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce Compute için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Amazon.com.tr