1500 TL'ye A10-7870K Sistem

Bu APU hem işlemci hem de ekran kartı görevi görüyor. Yani ileride eşdeğer bir ekran kartı almayı düşünürseniz paranıza yazık etmiş olursunuz. Videoda gösterdikleri gibi oyun testlerindeki sonuçlara bakarak almanızı öneririm. Bu APU ile yüksek grafik ayarlarında oyun oynamanız zor. Ha ben oyun oynayayım da nasıl oynarsam oynayayım diyorsanız da alabilirsiniz. Fakat ben vaktiniz varsa beklemenizi öneriyorum. Eğer ilerde dolar düşerse 1500 TL bütçe ile daha iyi bir sistem toplanabilir. Hatta su an bile çok iyi araştırma yaparsanız pentium g4560 ile güzel bir sistem toplanabiliyor. Seçim sizin..

İkinci el almaya gerek yok. Parçaları araştırın en ucuzlarını farklı sitelerden alın. Aynı siteden almak zorunda değilsiniz. En ucuz parçalarla en fazla 1600TL tutar. Ben almanızdan yanayım, eğer daha fazla tutarsa CPU Fanı çıkarabilirsiniz.

Topladığım şu sistem apu'dan kat ve kat iyi olacaktır. Apu tavsiye etmiyorum arkadaşlar.. Ben APU aldığıma bin pişmanım.. İleride geliştirebilirsiniz bu sistemi..
asd.jpg

İkinci el almaya gerek yok. Parçaları araştırın en ucuzlarını farklı sitelerden alın. Aynı siteden almak zorunda değilsiniz. En ucuz parçalarla en fazla 1600TL tutar. Ben almanızdan yanayım, eğer daha fazla tutarsa CPU Fanı çıkarabilirsiniz.
Bu paraya ikinci el R7 370'li sistem toplanabilir. Sıfırda ise R7 240/ 250 alınabilir.

Sağolun. Peki technopat ın topladığı 1500tl sistemmi daha iyi yoksa donanım arşivinin topladığı 1300 tl lik sistemmi bi bakarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı