1500 TL'ye APU Sistem Toplama

Vunture

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL bütçem var ve Technopat'ın toplamış olduğu APU sistemi toplamayı düşünüyorum. Kafama takılan 3 soru var;

1- APU sisteme ekran kartı takmadan en az kaç yıl kullanabilirim?
2- APU sistemi ileride upgrade ederken sıkıntı yaşar mıyım?
3- 1500 TL bütçe ile toplanabilecek daha iyi bir bilgisayar var mıdır?

2016-01-26 (4).png
1500 TL'ye alternatif sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

APU veya 860k almadan bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. İlerde izleyip pişman olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Çözünürlük 1080P ise 1 sene sonra kadar son çıkan ve yüksek sistem gereksinimleri barındıran oyunlarda zorlanabilirsin. Fakat 720P ise 2-3 sene götürecektir diye düşünüyorum.
  2. Yaşamazsın. İçerisindeki işlemci gayet güçlü. Bu yüzden darboğaz gibi sorunlar yaşamazsın.
  3. Arkadaşlar alternatif sistemler toplamışlar. Karar senin. :)

Kardeşim sen technopat'ın topladığı sistemi topla. Ancak işlemciyi daha iyi bir apuyla değiştirebilirsin. 7890k. Zaten ekim ayında zen mimarili amd işlemciler çıkacak böylece para biriktirir direk 14nm lik amd apu işlemciye geçersin. Yani ben apu alipta ona sonradan ekran kartı takmazdim. Çünkü 7890k ya da 7870k cpu yeteri kadar kötü. Yani idare edecek derecede. Demek istediğim 7890k al 2400mhz hızında 2x4 ddr3 ram al ve 3 4 ay idare et direk zen e geç. Karar senin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı