1500 TL'ye APU sistem toplanır mı?

Makaleler
4
Yer
Muğla/Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Havaş-Yer hizmetleri
Bütçem 1500 TL. İleride upgrade edilebilinecek bir APU toplayabilir miyim? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Sıfır toplanmıyor. Bir kısmı ikinci el olsa o da zor. 2500 civarı olsaydı bütçe bir şeyler toplanabilirdi.

Benim önerim bu bütçeye 1155 soket DDR3 ful ikinci el sistem toplamak olur.

Sıfır toplanmıyor. Bir kısmı ikinci el olsa o da zor. 2500 civarı olsaydı bütçe bir şeyler toplanabilirdi.

Benim önerim bu bütçeye 1155 soket DDR3 ful ikinci el sistem toplamak olur.

Hocam şu an elimde sistem var 1156 pin. Bunu satıp toplamayı düşünüyorum. 10100F bir PC düşündüm fakat APU olmadığı için biraz sorun.

Korona öncesi olsa dediğim gibi toplanırdı bir şekilde şuan zaten Ryzen Apu'ların hiçbiri stokta yok sadece R5 3400G var o da tek başına 1500TL ye yakın Çok ters zamandayız biraz daha idare et eğer işlemcin i5 ise i7 yapıp ekran kartını güncelleyerek bir müddet idare edebilirsin.

(2adet RAM alınacak)
Toplam 1553TL böyle bir sistem toplanabilir ileride PSU değişimi ve ekran kartı takviyesi ile güzel yerlere gelebilecek bir sistem. Hayırlı olsun
Düzenleme yapayım işlemci kapıda ödemeli ürün içiniz rahat olsun.

Teşekkür ederim hocam.

Ah be hocam, şu an sadece işlemci 1.480TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…