1500 TL'ye ARGB kasa önerisi

Bütçe
1500 TL'yi geçmesem iyi olur.
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Şuanda aktif olarak Xigmatek Helios kullanıyorum ve hava akışı rezalet ötesi. Bu sebeple kasamı değiştirmek istiyorum.
Normalde bu bütçeye ben Zoko Chiko öneririm forumda. Ancak bir atasözü vardır bilirsiniz, terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef :D
Alsam mı almasam mı tereddüt etmedim de değil açıkçası, ayrıca bu modelde ARGB kontrolcüsü var mı emin olamadım.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB soğutucu alacağım ve kasada ARGB kontrolcü varsa ona bağlamayı düşünüyorum.
Bu bütçedeki ARGB kontrolcüsü olan ve en az 4 fanlı bütün önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Bu paraya alacağın kasanın ARGB kontrolcüyle gelmesi çok zor maalesef, fanlar da FRGB olur.
En az 500-1000 lira daha bütçeni artırman gerekiyor kriterlerin için.

Bu da olabilir ancak 3 fanlı olması biraz kafamı karıştırdı, arada kaldım.
Ayrıca PSU'mun görünmesini istiyorum, güzel bir PSU'ya sahibim ve biraz da çekiciliği olsun kasanın ya :D

Tam parayı ayarladım Zoko Chiko'yu sipariş vereyim dedim stok bitmiş. Bu şanssızlığın kaynağı nedir acaba ya :(

Bunu tavsiye edebilirim fiyatına göre güzel. Bu kasayı yeni aldım elime bugün ulaştı içinde ARGB fan kontrolcüsü var. Benim anakartımda böyle bir teknoloji olmadığı için kasa üzeindeki LED tuşundan değiştiriyorum. Eksik yanı ise kontrolcüde SYS_FAN yerine takabileceğin bir kablo yok yani fan hızlarını kontrol edemiyorsun.
Hocam dün Bitfenix Enso Mesh'i sipariş ettim, az önce de montajını yaptım kasanın. Şuanda evde değilim, eve gidince testini yapar ve hakkında bir inceleme konusu açarım 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı