Bilgisayarım için kol alacaktım, PS4 kolu alsam mı diye düşündüm. PS4 kolu bilgisayarda iyi çalışıyor mu ya da başka bir öneriniz var mı?
Rocket League, Forza Horizon 4, FC 24 gibi oyunlarda eskiden PS4 kolu ile oynuyordum. Bir sıkıntı yaşamadım. Mevcut olarak Xbox 9. nesil kolu kullanıyorum. Geçiş nedenim ise harici bir program olmadan PS4 koluyla yeni oyunları (Forza Horizon 5 vb) oynayamıyordum.
Biraz bütçeyi arttırıp kaliteden ödün vermeyerek bunu önerebilirim:
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
PS4 kolu kullanıyorum çok iyi çalışıyor hocam güzel karar vermişsiniz.
Aslında oynayacağım birkaç oyun var Mortal Kombat 11 Street Fighter ve NBA 2K25 onları açar mı bir bilgin var mı?
Bu kolu biliyorum uzun zamandır araştırıyorum zaten ne alabilirim falan diye ama bu işi en ucuz yoldan halletmek istiyorum son seçenek olarak bu aklımda.
Evet ama her oyunu destekliyor mu kol bilmiyorum.
Steam'den oynayacaksan her oyunu destekliyor. Emülatörlerde de aynı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.