Scarless Hectopat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #11 Connor dedi: Screenshot by Lightshot buyrun sizin için uygun bir pc topladım. HDD'yi isterseniz 500GB yapabilirsiniz. Edit: Screenshot by Lightshot buda Intel sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Kardes monitör yerine ekran kartı yapar mısın? En fazla 1500 tl olsun fazla aşmasın ram'ide yükselte biliyorsan çok sağol. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Connor dedi: Screenshot by Lightshot buyrun sizin için uygun bir pc topladım. HDD'yi isterseniz 500GB yapabilirsiniz. Edit: Screenshot by Lightshot buda Intel sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Kardes monitör yerine ekran kartı yapar mısın? En fazla 1500 tl olsun fazla aşmasın ram'ide yükselte biliyorsan çok sağol.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2014 #12 Connor dedi: Screenshot by Lightshot buyrun sizin için uygun bir pc topladım. HDD'yi isterseniz 500GB yapabilirsiniz. Edit: Screenshot by Lightshot buda Intel sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Intel sistem çok güzel olmuş. Ama arkadaş uzay montaj mı yapacak ? Kasa nerede . Ayrıca bunlara birde güç lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Connor dedi: Screenshot by Lightshot buyrun sizin için uygun bir pc topladım. HDD'yi isterseniz 500GB yapabilirsiniz. Edit: Screenshot by Lightshot buda Intel sisteminiz. Genişletmek için tıkla... Intel sistem çok güzel olmuş. Ama arkadaş uzay montaj mı yapacak ? Kasa nerede . Ayrıca bunlara birde güç lazım.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #13 FireStorm dedi: İntel sistem çok güzel olmuş. Ama arkadaş uzay montajmı yapcak ? Kasa nerde . Ayrıca bunlara birde güç lazım. Genişletmek için tıkla... Sonradan kasa eklendi
FireStorm dedi: İntel sistem çok güzel olmuş. Ama arkadaş uzay montajmı yapcak ? Kasa nerde . Ayrıca bunlara birde güç lazım. Genişletmek için tıkla... Sonradan kasa eklendi
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2014 #14 Connor dedi: Sonradan kasa eklendi Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu .
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #15 A10 7850k + r7 250 crossfire yapılırsa gayet iyi sonuç olabilir.