1500 TL'ye bisiklet önerisi

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba, sadece bisiklet için 1500 TL bütçem var ve İstanbul'da yaşıyorum. Daha çok gezintiye çıkmak için kullanacağım ve şehirde kullanacağım. Yaşadığım yerde bolca yokuş var ama tabii bunun için düz yoldaki performansından kısıp yokuştaki performansını arttıracak bir bisiklet almak istemiyorum. Daha çok yokuşlarda fazla zorlamayacak bir bisiklet arıyorum ama düz asfalt ve kaldırım yollarda süreceğim. Kesinlikle dağlı yollarda sürmeyeceğim. Kafamda hibrit bisiklet vardı ama biraz araştırınca gravel gibi birkaç farklı tür gördüm. Sizce ne tür bir bisiklet almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende katlanır bisiklet var. Ben memnunum ama alırken keşke 1 üstünü alsaydım. Şu anda Btwin tilt 120 kullanıyorum. Aynakolda tek bir dişli olduğu için benim bisikletim ile rampalar zor çıkılıyor. Bisiklet gerçekten normal bisikletlere göre küçük. Hani az yakar çok kaçar derler ya bunun bisiklet versiyonu diyebilirim. İstanbul'da oturuyorsanız ve bisikleti koyabileceğiniz yer yoksa katlanır bisiklet en mantıklısı.

Bu tarz bisikletlere bakabilirsin. Şehir bisikletleri öneririm.

Bu tarz bisikletlere bakabilirsin. Şehir bisikletleri öneririm.

Bu tarz bisikletleri küçük esnaflarda çalışan mahalle arası dağıtım yapanlar kullanıyor. Zaten Türkiye'de çok kulllanılan bir bisiklet. Ben beğeniyorum.

Bu tarzlar biraz daha yazlık bisikleti gibi ben daha çok her gün en az 10 km bisiklet sürerim spor için yapıyorum ama etrafı izleyerek sürüyorum o yüzden bunun gibi veya yol bisikletler gibi hız amaçlı bir şey istemiyorum o yüzden hibrit bisiklet almayı düşünüyorum ama gravel gibi birçok tür var hangisi bana daha uygun onu sormak istedim.

önde küçük bir amortisörü olan şehir bisikletlerine bakabilirsin. gravel ile yokuş çıkamayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…