1500 TL'ye bisiklet önerisi

Farukturan

Hectopat
Yer
İstanbul-Trabzon
Daha fazla  
Merhabalar bisiklet kullanmak küçük yaşta nasip olmamıştı ama yaklaşık 1 ay önce 21 yaşında bisiklet kullanmayı öğrendim ve gerçekten neden bu yaşıma kadar beklemişim bunu soruyorum kendime :)
Gelelim konuya, genellikle İstanbul'da sahilde bisiklet yolunda kullanmak için bir bisiklet bakıyorum bütçe yaklaşık 1500 TL. 185 boyunda 80 kiloyum bisikletle tanışmam daha yeni olduğu için oldukça bilgisizim bu konuda siz tecrübeli arkadaşlar ve abilerimden önerilerini alabilir miyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür bir bisiklet istiyorsunuz? Size şunları önerebilirim.
24 Kron Xc 100 Mekanik Disk Fren Bisiklet Fiyatı Sadece şehir değil bozuk yollarda falan da kullanabilirsiniz.
Salcano City Fun S 70 V R 20 Kadro Şehir Bisikleti (180 Cm Fiyatı Düz yolda diğerinden daha rahat olur ama bozuk yollarda sıkıntı yapar.
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp kron xc450 almayı düşünüyorum xc100 de amortisör kilidi yokmuş ne dersiniz ? Bu arada bisiklet için özel açılmış forumlarda bu konuyu yazdım cevap veren dahi yok. Technopat gibi forum yok gerçekten teşekkür ederim :)

Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp kron xc450 almayı düşünüyorum xc100 de amortisör kilidi yokmuş ne dersiniz ? Bu arada bisiklet için özel açılmış forumlarda bu konuyu yazdım cevap veren dahi yok. Technopat gibi forum yok gerçekten teşekkür ederim :)
Hocam bisiklet hakkında muhteşem bilgilerim yok. Size daha iyi yardım edecek arkadaşlarım vardır. Siz anladığım kadarı ile biraz kalın tekerlekli bir bisiklet istiyorsunuz. Arkadaşımda da Kron marka bisiklet var ve memnun.

Merhaba, ben de aynı arayıştaydım sordum soruşturdum ve Carraro Sportive 220 modelini aldım. 4 gündür kullanıyorum, şimdilik tek şikayetim selenin konforsuz olması.

Amortisör kilidi gündelik hayatta pek kullanacağınız bir şey değil. Bende Kron TX250 var. Amortisör kilidi var ama hep açık duruyor.
Merhaba, ben de aynı arayıştaydım sordum soruşturdum ve Carraro Sportive 220 modelini aldım. 4 gündür kullanıyorum, şimdilik tek şikayetim selenin konforsuz olması.

Sanırım bu tip bisikletlerin genel sorunu falan. Benim Kron da çok rahatsız. Değiştireceğim koltuğu yakında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı