Merhabalar bisiklet kullanmak küçük yaşta nasip olmamıştı ama yaklaşık 1 ay önce 21 yaşında bisiklet kullanmayı öğrendim ve gerçekten neden bu yaşıma kadar beklemişim bunu soruyorum kendime
Gelelim konuya, genellikle İstanbul'da sahilde bisiklet yolunda kullanmak için bir bisiklet bakıyorum bütçe yaklaşık 1500 TL. 185 boyunda 80 kiloyum bisikletle tanışmam daha yeni olduğu için oldukça bilgisizim bu konuda siz tecrübeli arkadaşlar ve abilerimden önerilerini alabilir miyim
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp kron xc450 almayı düşünüyorum xc100 de amortisör kilidi yokmuş ne dersiniz ? Bu arada bisiklet için özel açılmış forumlarda bu konuyu yazdım cevap veren dahi yok. Technopat gibi forum yok gerçekten teşekkür ederim
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp kron xc450 almayı düşünüyorum xc100 de amortisör kilidi yokmuş ne dersiniz ? Bu arada bisiklet için özel açılmış forumlarda bu konuyu yazdım cevap veren dahi yok. Technopat gibi forum yok gerçekten teşekkür ederim
Hocam bisiklet hakkında muhteşem bilgilerim yok. Size daha iyi yardım edecek arkadaşlarım vardır. Siz anladığım kadarı ile biraz kalın tekerlekli bir bisiklet istiyorsunuz. Arkadaşımda da Kron marka bisiklet var ve memnun.
Merhaba, ben de aynı arayıştaydım sordum soruşturdum ve Carraro Sportive 220 modelini aldım. 4 gündür kullanıyorum, şimdilik tek şikayetim selenin konforsuz olması.
Merhaba, ben de aynı arayıştaydım sordum soruşturdum ve Carraro Sportive 220 modelini aldım. 4 gündür kullanıyorum, şimdilik tek şikayetim selenin konforsuz olması.
Ben 120 Kiloyum ve bunu kullanıyorum Salcano NG650 24 MD gayet iyi bana göre ama ben 172'yim. Size olur mu? Bilemiyorum. Şahsen kendi düşüncem Bianchi ve Salcano markaları gayet güzel.