1500 TL'ye fare ve mouse pad önerisi

Bütçe
1500

TaLHa02

Centipat
Daha fazla  
1500 TL'yi çok açmayacak fare ve mouse pad (çok pahalı olmasın)önerisi. Fare guzel ve kaliteli olursa oyunlarda falan kullanacağım.

1500 TL'yi çok açmayacak fare ve mouse pad (çok pahalı olmasın)önerisi. Fare guzel ve kaliteli olursa oyunlarda falan kullanacağım.

Kablolu olursa daha iyi olur hocam.

Ya hocam kablolu daha iyi gelıyor bana pil vs üşeniyorum hem bir de bu fıyata kablosuz ucuz değil mi kaliteli midir?
Zaten benim asıl atmak istediğimin stoğu bu linkte bitmiş buradan 2. attığımdan alabilirsin. alabilirsin. Bütçeni 300TL aşıyor malesef ama kablosuz hem daha rahat hem şarj derdi tahmin ettiğin gibi değil. Kendi standı var oraya koyuyosun kullanmadığın zaman kendi kendine doluyor. İstersen kablolu olarak da kullanabiliyorsun. Şarj etme derdi zaten olmuyor.

Zaten benim asıl atmak istediğimin stoku bu linkte bitmiş buradan 2. attığımdan alabilirsin. Alabilirsin. Bütçeni 300TL aşıyor maalesef ama kablosuz hem daha rahat hem şarj derdi tahmin ettiğin gibi değil. Kendi standı var oraya koyuyosun kullanmadığın zaman kendi kendine doluyor. İstersen kablolu olarak da kullanabiliyorsun. Şarj etme derdi zaten olmuyor.

Geç gördüm hocam sağloun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı