xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 25 Mayıs 2023 #11 Rimee dedi: Eğer bütçenizi artırabilirseniz XM2we, vgn dragonfly F1 Pro. İkisi arasından XM2we favorim. Artıramıyorsanız vgn dragonfly F1. Genişletmek için tıkla... Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemedim YouTube'da herhangi bir inceleme de bulamadım. Ama XM2We'i araştırıcam
Rimee dedi: Eğer bütçenizi artırabilirseniz XM2we, vgn dragonfly F1 Pro. İkisi arasından XM2we favorim. Artıramıyorsanız vgn dragonfly F1. Genişletmek için tıkla... Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemedim YouTube'da herhangi bir inceleme de bulamadım. Ama XM2We'i araştırıcam
Rimee Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 xpert dedi: Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemedim YouTube'da herhangi bir inceleme de bulamadım. Ama XM2We'i araştırıcam Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar bizim ülkede bilinmiyor. Yabancı incelemeler tonla bulunuyor, reddit gibi platformlarda da keza incelemeleri görebilirsiniz.
xpert dedi: Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemedim YouTube'da herhangi bir inceleme de bulamadım. Ama XM2We'i araştırıcam Genişletmek için tıkla... Hocam bu markalar bizim ülkede bilinmiyor. Yabancı incelemeler tonla bulunuyor, reddit gibi platformlarda da keza incelemeleri görebilirsiniz.