Bundan önce başka konu açmıştım bütçemin 700TL olduğu bütçemi arttırdım. Kablosuz bir gamepad önerebilir misiniz? 1500TL'yi 1 kuruş bile geçemem. Marka takıntım yok.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Green) : Amazon.com.tr
Hocam zaten klasiklerden diye attım kullandığım bir şey sonuçta. Pil süresindede aman aman bir - göremiyorum evet yeni teknolojilere göre geride ama tercih edilmeyecek kadar değil.
Bütçenizi 1 TL bile artıramassanız fosilleşmiş f710 dan başka iyi alternatifiniz yok. Easysmx 5 , Fantech , 8bitdo 2c alabileceğiniz en iyi gamepadlerden. Altında kalırsanız paranıza yazık.
Ya bütçenizi arttırın ya da fosil f710 alın.
Bütçenizi 1 TL bile artıramazsanız fosilleşmiş F710'dan başka iyi alternatifiniz yok. Easysmx 5, fantech, 8BitDo 2C alabileceğiniz en iyi gamepadlerden. Altında kalırsanız paranıza yazık.
Ya bütçenizi arttırın ya da fosil F710 alın.
Daha mouse klavye kulaklık alacağım için gamepade bu kadar bütçe ayırabiliyorum. Dediğim gibi bütçemi arttıramam bu fiyat bandında en iyi ürün F710 ise onu alırım yapabileceğim bir şey yok maalesef.