1500 TL'ye Gaming kablosuz mouse önerisi

classy2

Decapat
Daha fazla  
Kablosuz Gaming mouse önerir misiniz? Cidden aşırı fark yaratırsa 1.8 1.9 civarina da çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablosuz Gaming mouse önerir misiniz? Cidden aşırı fark yaratırsa 1.8 1.9 civarina da çıkabilirim.

Bu fiyattaki alabileceğinin en iyisi büyük ihtimalle.

Bu fiyattaki alabileceğinin en iyisi büyük ihtimalle.
VXE R1' den artısı nedir hocam bunun?

VXE r1'den artısı nedir hocam bunun?

Malzeme kalitesi ve kasa olarak r1'den daha iyi fiyatları da çok yakın ayrıca fantech de compx CX52850 mcu kullanılıyor ve iyi bir mcu nordic olmasa da yüksek tier bir mcu dur kendisi ve Lamzu ve Pulsar'ın bazı modellerinde de kullanıldı aradaki fiyat yakınken kaplaması kötü olan ve beken mcu lu r1'e para bayılmaya gerek yok fantechin fiyatı inanılmaz iyi.

Malzeme kalitesi ve kasa olarak r1'den daha iyi fiyatları da çok yakın ayrıca fantech de compx CX52850 mcu kullanılıyor ve iyi bir mcu nordic olmasa da yüksek tier bir mcu dur kendisi ve Lamzu ve Pulsar'ın bazı modellerinde de kullanıldı aradaki fiyat yakınken kaplaması kötü olan ve beken mcu lu r1'e para bayılmaya gerek yok fantechin fiyatı inanılmaz iyi.
Malzeme kalitesi olarak bir fikrim yoktu ama ikisindeki mcu aynı diye biliyorum. Yani beken3633 ile CX52850 aynı mcu diye biliyorum hocam. Biri diğerinin batı pazarındaki adı diye hatırlıyorum.

1745569211168.png
1745569301482.png

İkinci görselin kaynağı

BEKEN3633 ike compx 52850 aynı.compx 52850 sadece batı pazarındaki ismi. High tier bir mcuda değil. Bekene kötü fiyip compx 52850'ye iyi demeniz de ayrı bir şey.

Malzeme kalitesi olarak bir fikrim yoktu ama ikisindeki mcu aynı diye biliyorum. Yani BEKEN3633 ile CX52850 aynı mcu diye biliyorum hocam. Biri diğerinin batı pazarındaki adı diye hatırlıyorum.

Eki Görüntüle 2477364Eki Görüntüle 2477365

İkinci görselin kaynağı

BEKEN3633 ike compx 52850 aynı.compx 52850 sadece batı pazarındaki ismi. High tier bir mcuda değil. Bekene kötü fiyip compx 52850'ye iyi demeniz de ayrı bir şey.

52833 rakibiydi yanlış biliyor olabilirim o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı