1500 TL'ye Gaming kablosuz mouse önerisi

Nordicle kapışabilir mi emin değilim ama öyle çok sorunu olan bir mcu değil diye biliyorum. Orta segment denebilir bence, en azından panchip rouyan tarzı mculardan iyi.

Beken zaten orta fiyattaki en çok gördüğüm mculardan sanırım bu arada kendim de Rampage Blitz Ultimate'i iptal ettim ay sonunda Pulsar X2 crazy lighti alıyorum X2'yi görünce direkt iptal ettim Blitz Ultimate'i o başka zamana artık.

Beken zaten orta fiyattaki en çok gördüğüm mculardan sanırım bu arada kendim de Rampage Blitz Ultimate'i iptal ettim ay sonunda Pulsar X2 crazy lighti alıyorum X2'yi görünce direkt iptal ettim Blitz Ultimate'i o başka zamana artık.
Hayırlısı olsun hocam, x2 nin de incelemesini yapabilirseniz güzel olur aslında. Çünkü pulsar x2 lerin önceki modellerinde takılma yaşayanlar görmüştüm, crazy lightta düzeltmişler mi diye merak ettim.

Hayırlısı olsun hocam, X2'nin de incelemesini yapabilirseniz güzel olur aslında. Çünkü Pulsar X2'lerin önceki modellerinde takılma yaşayanlar görmüştüm, crazy lightta düzeltmişler mi diye merak ettim.

Bende çok merak ediyorum Pulsar'ın önceki çoğu modeli fazla beğenilmedi veya sorunlar yaşandı ama crazy light çok hoşuma gitti gördüğüm tek eksisi çok az düzeyde pre travel mevcut ama post travel oldukça var gibi ama benim için sorun değil bu kesinlikle bir inceleme gelecek umarım benden önce yapan olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı