ArthurMorgan Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 1500 TL'yi çok aşmayacak şekilde, red Switch, RGB bir klavye arıyorum. Genelde Online FPS oynuyorum Valorant vs.
1500 TL'yi çok aşmayacak şekilde, red Switch, RGB bir klavye arıyorum. Genelde Online FPS oynuyorum Valorant vs.
oguzunluerler1 Hectopat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Xpg summoner.
ArthurMorgan Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 Gamepower Ogre RGB kullanıyorum blue Switch'in sesi beni mahvetti illallah ettim.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 26 Ocak 2024 #4 ArthurMorgan dedi: Gamepower Ogre RGB kullanıyorum blue Switch'in sesi beni mahvetti illallah ettim. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner Silver Switch, sessiz ama çok hızlı.
ArthurMorgan dedi: Gamepower Ogre RGB kullanıyorum blue Switch'in sesi beni mahvetti illallah ettim. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner Silver Switch, sessiz ama çok hızlı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #5 %60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap.
%60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap.
ArthurMorgan Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #6 cumali_032 dedi: %60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap. Genişletmek için tıkla... Numpad kısmı olmayınca kendimi eksik hissediyorum ya. Ali Keffal dedi: XPG Summoner Silver Switch, sessiz ama çok hızlı. Genişletmek için tıkla... Klavyeye aşık oldum ogre kadar rahattır muhtemelen. Klavyedeki USB portu ne işe yarıyor anlayamadım.
cumali_032 dedi: %60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap. Genişletmek için tıkla... Numpad kısmı olmayınca kendimi eksik hissediyorum ya. Ali Keffal dedi: XPG Summoner Silver Switch, sessiz ama çok hızlı. Genişletmek için tıkla... Klavyeye aşık oldum ogre kadar rahattır muhtemelen. Klavyedeki USB portu ne işe yarıyor anlayamadım.
Omeracix Centipat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600/rx5500xt 8gb/16gb ram/b450 anakart Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #7 cumali_032 dedi: %60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda.
cumali_032 dedi: %60 klavye ister misiniz? Amazon.com.tr Bu indirimde ama bütçenizi bir tık aşıyor. Yükseltebilirseniz sizin için daha iyi olur. 10.000 mesaj çaap. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #8 Omeracix dedi: Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda. Genişletmek için tıkla... Hocam bilindik marka olmasından ziyade, bilindik olunca bir şey olmuyor. Rampage klavyenin yarısı malzeme kalitesi ya kötü, switchleri erken veya ışıkları erken gidiyor.
Omeracix dedi: Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda. Genişletmek için tıkla... Hocam bilindik marka olmasından ziyade, bilindik olunca bir şey olmuyor. Rampage klavyenin yarısı malzeme kalitesi ya kötü, switchleri erken veya ışıkları erken gidiyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #9 Mesajıma bakarsanız yarısı dedim.
Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.316 Çözümler 12 26 Ocak 2024 #10 ArthurMorgan dedi: Numpad kısmı olmayınca kendimi eksik hissediyorum ya. Klavyeye aşık oldum ogre kadar rahattır muhtemelen. Klavyedeki USB portu ne işe yarıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse falan takmak için. Omeracix dedi: Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner.
ArthurMorgan dedi: Numpad kısmı olmayınca kendimi eksik hissediyorum ya. Klavyeye aşık oldum ogre kadar rahattır muhtemelen. Klavyedeki USB portu ne işe yarıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse falan takmak için. Omeracix dedi: Hocam hiç bilindik marka değil siz kullanıyor musunuz acaba bende bu fiyat bandında klavye bakıyorumda. Genişletmek için tıkla... XPG Summoner.